Balansen mellom å LEVE og å OPPLEVE

Grandkvartalet er et unikt bosted i hjertet av Larvik. Her finner du spennende butikker, deilige restauranter og kafeer, grønne og åpne møteplasser og ikke minst et stort utvalg av lekre leiligheter i ulik størrelse.

Med en perfekt kombinasjon av ro og puls, blir Grandkvartalet noe mer enn bare et sted å bo. Sammen med kvartalets egne tilbud, gjør nærheten til byen, sjøen og skogen at opplevelsene venter på deg rett utenfor din egen inngangsdør.

Velkommen til Grandkvartalet!
Et LEVENDE sted hvor det er lett å LEVE litt mer.

Se våre ledige leiligheter

VÅKNE OPP til lukten av FERSK BAKST

Gni søvnen ut av øynene. Gløtte på klokka. Kjenne både egen kropp og kvartalet sakte våkne til liv.  

Det er noe med den første kaffekoppen om morgenen. Den som får deg i gang. Den som får dagen til å sette fart. På Grandkvartalet kan du nyte den på det lokale bakeriet, sammen med rykende fersk bakst og en trivelig prat med naboen eller andre av kvartalets morgenfugler.

Les mer om livet i Grandkvartalet

Hils på dine nye naboer

Med stor variasjon i leilighetstyper fylles leilighetene i Grandkvartalet av folk i ulike livsfaser. Her finner du alt fra unge par i etableringsfasen og barnefamilier til godt voksne som har flyttet fra enebolig til et enklere liv i leilighet.

Bli kjent med naboene

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Lill-Iren Barth

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Lill-Iren Barth

Vi holder deg oppdatert!

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.