Et variert boligtilbud

Grandkvartalet skal bli et kvartal slik kvartal skal være. Kvartaler liker nemlig å sette sitt preg på ting. 

De liker at ting har sin egen stemning og sin egen atmosfære. At man kan gå inn et sted og kjenne nye lukter, høre nye lyder og oppdage nye smaker.Det er det som er det fine med kvartaler – at man kan oppleve noe man ikke opplever andre steder, treffe nye mennesker, se nye ting og kanskje tenke andre tanker.

Grandkvartalet får et spennende bomiljø med flere ulike leilighetstyper og fokus på grønne byrom. Som boligkjøper kan du velge mellom et bredt utvalg av leilighetstyper fra familieleiligheter med gode utearealer for barn, seniorleiligheter med ekstra service og fellesarealer eller eksklusive leiligheter med panoramautsikt.

Jeg vil vite mer!
Grandkvartalet oversiktsillustrasjon
Velg din bolig
Illustrasjon av prosjetet med utsikt over fjorden

Grunntanken ved Grandkvartalet er ikke bare å bygge noe nytt, men å skape gode møteplasser i hjertet av byen både for beboere og andre brukere av kvartalet.

Grandkvartalet får mange slike møteplasser, men to blir helt unike: Grandplassen og Grandhagen.

Grandplassen

Med en kombinasjon av pulserende møteplasser og byrom med flere nye funksjoner, vil GRANDPLASSEN fylle folks behov for positive opplevelser i byen.

Plassen vil åpne opp og skape en ny ferdselsåre gjennom byen hvor rusleturen fra torget og ned mot indre havn blir et høydepunkt med en levende handlegate med blant annet mathall, servering og spennende butikker på gateplan.

Grandhagen

GRANDHAGEN blir kvartalets egen hage og vil gi bomiljøet en spesiell atmosfære hvor man kan trekke seg tilbake i rolige og inspirerende omgivelser samtidig som man kan treffe andre mennesker og bare være en del av livet i kvartalet.

Dette blir en hage i ordets rette forstand med grønne og inspirerende omgivelser.

Grand Living - person slapper av og ser utover fjorden