Ser du etter bolig eller leilighet til salgs i Larvik?

På flyttefot og tråler internett etter «leilighet til salgs Larvik» eller «bolig til salgs Larvik»? I Grandkvartalet finner du varierte leilighetstyper i et urbant, men rolig bomiljø.

Larvik er et godt sted å bo uansett hvor du er i livet. Med nærhet til sjø og skog og ikke minst et levende bysentrum, har du alle muligheter for å leve et rolig eller aktivt liv, uansett hva du fyller dagene med.

Byen har et rikt kulturliv og mange gode steder for rekreasjon. Med firefelts E18 som strekker seg forbi byen i retning både nordover og sørover, umiddelbar nærhet til jernbanen og kort vei til Torp lufthavn, er det lett å bevege seg ut i verden med Larvik som utgangspunkt.

Sissel og Rolf i Grandkvartalet

Her blir det godt å leve

Møt Rolf og Sissel

Attraktive leiligheter til salgs i Larvik sentrum

Midt i sentrum av byen ligger Grandkvartalet, byens nye leilighetsprosjekt som fornyer og forskjønner sentrum. Her finner du et urbant og mangfoldig bomiljø med varierte leilighetstyper, i tillegg til grønne og åpne møteplasser.

Grandkvartalet skiller seg fra andre leilighetsprosjekter med fordelsprogrammet Grand Living, som gir leilighetseiere tilgang på eksklusive fordeler i samarbeid med Grand Hotel

Ledige leiligheter til salgs høsten 2023

Høsten 2023 ferdigstilles to byggetrinn i Grandkvartalet: Prinsegata 10 og Prinsegata 14. Her blir det til sammen 51 leiligheter hvor du kan velge mellom familieleiligheter med gode uterom for barn eller barnebarn, seniorleiligheter med ekstra service og fellesarealer eller eksklusive leiligheter med panoramautsikt.

Se ledige leiligheter