Fjordbylivet

Larvik er et godt sted å leve. Byen og områdene rundt har mange kvaliteter uansett hvor gammel du er, hvor du er i livet og hva du interesser deg for.

Hvilket liv vil du leve?

I Larvik kan du velge det livet som passer deg. Naturlivet, bylivet, kulturlivet, utelivet, innelivet, båtlivet, hagelivet, barnefamilielivet, store barn ute av huset-livet, fullfart-livet eller trekke seg tilbake-livet. Med andre ord: her kan du leve det livet du vil-livet.

Stikkordene for Larviks mange valgmuligheter og kvaliteter kan oppsummeres med fjord, by og liv.

Det er derfor vi sier Velkommen til Fjordbylivet!

Jeg vil vite mer!

Det fine med kvartaler

Grandkvartalet skal bli et kvartal slik kvartal skal være. Kvartaler liker nemlig å sette sitt eget preg på ting. De liker at ting har sin egen stemning og sin egen atmosfære. At man kan gå inn et sted og kjenne nye lukter, høre nye lyder og oppdage nye smaker. Det er det som er det fine med kvartaler – at man kan oppleve noe man ikke opplever andre steder, treffe nye mennesker, se nye ting og kanskje tenke andre tanker. 

Et helt nytt liv

Grandkvartalet får et urbant og mangfoldig bomiljø med ulike leilighetstyper, effektive kontorplasser, nytt hotell og nytt møtesenter. Grandplassen blir selve hjertet i prosjektet hvor kombinasjonen av pulserende møteplasser og byrom med flere nye funksjoner, vil fylle folks behov for positive opplevelser. 

Plassen vil åpne opp og skape en helt ny ferdselsåre gjennom byen. Rusleturen fra torget og ned mot indre havn blir en opplevelse i seg selv med passasjen gjennom kvartalet som et høydepunkt. Her blir det en levende handlegate med blant annet mathall, servering og spennende butikker på gateplan.

Til sammen vil dette gi byen noe den ikke har fra før. Et helt nytt tilbud, et helt nytt liv og en helt ny miks av folk. Med andre ord: Et helt nytt liv som vi har valgt å kalle Fjordbylivet.

Det som passer deg

Larvik er et godt sted å leve. Byen og områdene rundt har mange kvaliteter uansett hvor gammel du er, hvor du er i livet og hva du interesser deg for. 

I Larvik kan du velge det livet som passer deg. Naturlivet, bylivet, kulturlivet, utelivet, innelivet, båtlivet, hagelivet, barnefamilielivet, store barn ute av huset-livet, fullfart-livet eller trekke deg tilbake-livet. Med andre ord: her kan du leve det livet du vil-livet. 

Stikkordene for Larviks mange valgmuligheter kan oppsummeres med fjord, by og liv. Grandkvartalet vil binde dette sammen. Det er derfor vi sier Velkommen til Fjordbylivet!

Mulighetene

Fjordbylivet handler mest av alt om muligheter. Derfor er Grandkvartalet så mye mer enn et vanlig utbyggingsprosjekt. Det er mer enn nye leiligheter, mer enn nye kontorplasser, mer enn nytt hotell og mer enn et nytt møtesenter.

Enten du skal bo her, jobbe her, bruke hotellet med møtesenteret eller bare er på besøk i byen, har du alle muligheter til gode og varierte opplevelser med Grandkvartalet som utgangspunkt.

I nærmiljøet er det fullt av muligheter, fra fartsfylte aktiviteter til påfyll for hode og hjerte. Området rundt Indre havn er blitt et kjært område for mange i byen. Etter fergeflyttingen i 2008 har dette blitt et populært friluftsområde, og en bynær møteplass. 

Av ting du kan gjøre med Grandkvartalet som utgangspunkt nevner vi Tufteparken, en flott utendørs treningspark. Like ved ligger også det populære stupetårnet i tillegg til sandvolleyball- og beachhåndballbane.

Larviksfolket setter også stor pris på strandpromenaden som går fra batteritomta og Farris Bad til verneverdige Tollerodden. Er du glad i kulturopplevelser ligger kulturhuset Bølgen og Teatherhuset Munken rett i nærheten. 

Hele området i Indre havn fremstår som et eneste stort parkområde. Her kan du bare nyte folkelivet eller slappe av på en av de mange benkene mens du kjenner den gode parkfølelsen komme og nyter synet av horisontlinjen.

Dronebilde Grandkvartalet og Larvik