Næring i Grandkvartalet

Som næringsdrivende i Grandkvartalet har du alle muligheter til å lykkes. Enten du driver detaljhandel eller serveringsvirksomhet er du velkommen til å bli en del av livet i kvartalet.

Potensielle kunder vil være alt fra Larviksinnbyggere i alle aldre som bruker byen i hverdagen, til de som bor fast i kvartalet, konferansegjester og besøkende på hotellet og i byen ellers. 

Butikklokalene i kvartalet vil ligge på gateplan, dette vil gi en intim og trivelig atmosfære for handel. Tanken er at tilbudet til publikum skal være en blanding av attraktiv detaljhandel og hyggelige kaféer og serveringssteder. Mer enn noe annet ønsker vi at tilbudet for publikum i Grandkvartalet skal kjennetegnes av noe nytt og moderne med en intim og trivelig stemning. 

Når du driver næring i Grandkvartalet vil du oppleve fordelen med Grandplassen som selve hjertet i kvartalet, hvor Fjordbylivet lever sitt eget liv med sin egen puls. Med Grandplassen rett utenfor har du et sjeldent godt utgangspunkt for bra besøk og yrende handelsstemning.

Jeg vil vite mer!
Illustrasjonsbilde Romberggata Larvik