Velkommen til Grandpassasjen

– hjertet i Grandkvartalet

Larviks nye møteplass for handel og gode opplevelser.

Grandkvartalet blir et inspirerende sted å drive næring. Dette blir en møteplass både for fastboende, hotellgjester og andre tilreisende.

Grandkvartalet blir et sted å møtes, et sted å være, et sted å bli – med en unik atmosfære for handel, spennende opplevelser og møter mellom folk.

Se ledige næringslokaler

Rom for ditt konsept

Kanskje driver du et annet sted i dag. Kanskje du går med en plan om å starte opp bare du finner drømmelokalet. Kanskje tilhører du en kjede og er på jakt etter lokaler til å starte opp i Vestfold.

Vi søker leietakere innen shopping, servering, kafe, bakeri, frisør, trening, helse og hudpleie/velvære. Som leietaker hos oss blir du del av et helt unikt og nytt tilbud ikke bare i Larvik, men i hele Vestfold.

Vi har moderne lokaler i ulike størrelser og kan gjøre tilpasninger ut fra hva som skal til for at din butikk eller ditt tilbud skal skinne og være så attraktivt som mulig.

Hvorfor bli leietaker i Grandkvartalet?

  • Attraktiv og sentral beliggenhet i hjertet av «nye Larvik».

  • Godt kundegrunnlag med en jevn strøm av kunder hele året med hotellet, jernbanen og passasjen fra indre havn til sentrum.

  • Helt nye og moderne lokaler

  • Egen portal, Grand Living, for næringsdrivende for spredning av tilbud til en stor kundegruppe.

  • Gode parkeringsmuligheter i parkeringshus i Grandkvartalet og i Grandkvartalets p-hus i Prinsegata ved inngangen til Grandpassasjen.

  • Fleksibel byggeier, vi ordner opp og er her om du trenger oss.

Grand Living

Som næringsdrivende i Grandkvartalet får du et eget nabolag av andre næringsdrivende –som tenker som deg og som får tilgang på de samme kundene med de samme fordelene.

Du kan blant annet koble deg på en digital plattform, Grand Living, som beboerne i Grandkvartalet kan benytte seg av. Denne plattformen er også tilgjengelig for alle næringsdrivende. Næringsdrivende i kvartalet kan kommunisere gode tilbud direkte til en rekke potensielle kunder, og la beboerne/kundene gjøre bestillinger og bookinger.

Fint for kundene dine. Fint for deg.

Ta kontakt med meg om du vil drive næring i Grandkvartalet

Per Johan Bilov Jentsch Q4 Næringsmegling

Per Johan Bilov Jentsch

Q4 Næringsmegling
Tlf. 970 41 302
pjj@q4.no

Maja Flåen Hansen i Inter Eiendom

Maja Flåen Hansen

Prosjektutvikler
Tlf. 975 05 580
maja@inter-eiendom.no